Més de 30 anys entenent el món des del teatre

El Grup Focus és una organització empresarial amb vocació artística. Amb més de trenta anys d’experiència, el Grup Focus és líder en el sector de les arts escèniques i principal operador en el terreny de la creació i la producció d’esdeveniments singulars. La seva activitat s’estructura mitjançant la titularitat de vuit empreses i la participació majoritària en altres cinc.

La complementarietat de les seves empreses i l’alt nivell dels més de tres-cents professionals que conformen les seves plantilles permeten que, cada any, el Grup Focus pugui realitzar al voltant de deu produccions teatrals, tres-cents esdeveniments i més de set mil serveis tècnics.

Les produccions de FOCUS són un referent dins els grans festivals i els circuits escènics.

Si hi ha una obsessió compartida per tot l’equip del Grup Focus, és l’aposta decidida per crear, produir, exhibir… i distribuir espectacles de qualitat. És el nostre compromís amb el sector de les arts escèniques, però també la nostra major satisfacció. Ens estimula saber que col·laborem en la tasca compartida que tots els públics trobin en escena la resposta a les seves necessitats, expectatives, anhels i, sobretot, convidar-los a viure experiències úniques.

El nostre criteri artístic basat en l’excel·lència segueix fonamentat en treballar amb els millors, tant amb els que pugen a l’escenari com els que fan funcionar la màquina entre bambolines.

Però, alhora, vam seguir oferint l’oportunitat als nous valors de l’autoria, de la dramatúrgia, de la direcció o de la interpretació, perquè mostrin el seu talent i es pugin al carro de Talía. I, a partir d’aquí, compartir amb vosaltres el fruit del treball de molts a través de les gires d’espectacles, el nostre indestructible compromís amb el territori.

Seguim pujant el teló cada temporada amb nous espectacles amb la mateixa il·lusió del debutant. Per a això, res millor que compartir-los, amb confiança i complicitat, amb tots els teatres que ens acolliu.

Que comenci la funció!

Sergi Calleja, director de distribució